Affirmationer är ett bra redskap att ta till om du vill öka din självkänsla. Du kan skriva ner dem på små lappar och gömma på olika platser åt dig själv. Du kan spela in dem och lyssna på dem när du är ute och joggar, när du kör bil, när du väntar på bussen, när du sover osv. Du kan säga dem högt för dig själv eller du kan tänka dem tyst om och om igen.

Här är några exempel på affirmationer för att öka din självkänsla:

Jag är en värdefull människa
Jag älskar mitt liv
Jag är tacksam för att jag är jag
Jag är kompetent. Jag kan göra allt jag bestämmer mig för att göra på ett briljant sätt.
Jag är en älskvärd människa
Jag är vacker / Jag är snygg / Jag är sexig / Jag ser bra ut
Andra människor gillar att vara med mig
Jag är praktisk / Jag är ärlig / Jag är punktlig / Jag är kreativ / Jag är XXX
Jag känner tacksamhet för att jag har så många goda egenskaper
Jag känner mig fantastisk
Jag älskar att vara den personen som jag är
Jag är älskad

Share Your Thought